Valkompass och sååå duktig

Igår fick jag för mig att göra en valkompass. Jag har aldrig gjort det tidigare, men nu kände jag att det nog kan vara bra.

Och resultatet stärkte mig i min tanke på hur jag ska rösta! Så det kändes bra!

Häromdagen i affären fick jag syn på de här.

Tyckte de såg ut som solbullar som man fick när man åkte med badbussen som barn. Och de var ungefär som dem, men godare! De här var saftigare, och med mycket kardemumma. Mums! Så de här kommer jag köpa fler gånger.

Fastnade i ett ärende igår när jag skulle sluta jobba, men det var viktigt att reda ut för en kund. Så det blev 30 minuters jobb på övertid. Men, jag hann ändå. Till Friskis, där Maria och jag skulle köra igång igen.

Jösses, det var lääänge sen vi tränade nu… Jag bävade. Men, vi körde på bra, båda 2! Visst 17 var det tufft, men jag hängde med hela passet, vilket jag inte trott att jag skulle palla!

Nu väntar jag bara på träningsvärken from hell… Lär ju få ont ÖVERALLT!

Det känns redan av lite, och värre lär det ju bli. Ja ja, bara att bita ihop och köra på!

4 reaktioner på ”Valkompass och sååå duktig

  1. Ps. Hur går det m svetteriet? Jag har haft vansinnigt mkt huvudsvett i sommar. Så där orimligt o jättejobbigt när det inträffar bland folk. Men sen kom hösten o då var svetten som bortblåst. Det stärker mig i tron om att det inte har m klimakteriet att göra, utan snarare svettkörtlar som gått bananas.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s