Mycket politiksnack

Igår var det självklart mycket prat om valet på jobbet. Det är ju en så märklig situation, att inte resultatet är klart och att det är så otroligt jämnt.

Och så klart att SD blivit så stora. Det var alla jag pratade med så förvånade över.

Annars var det minst sagt full rulle på jobbet! 2 system som strulade, så jag jagade efter rätt person för att få hjälp med det ena. Bossen var upptagen och bad mig fixa, och som tur var kom en från rätt avdelning förbi just då, så jag kunde fråga vem jag skulle prata med. Fick tag i rätt person, som tog tag i det direkt. Men felet blev inte åtgärdat under dagen, men vi kunde ta oss in en annan väg så vi i alla fall kunde jobba. Phu!

Sen höll jag en utbildning för några kollegor. Det gick bra, och de frågade många bra frågor.

När jag slutade jobba var jag helt slut i huvudet. I centrum var jag bara in i en butik och köpte en sladd, sen hem. Åt framför TV:n medan jag kollade på husfruarna i OC. Slängde in en laddning tvätt gjorde jag förvisso, annars var jag som sagt slut i rutan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s