Lunchträff

Igår packade jag upp det sista ur väskan. Och handbagaget, och så undan med väskorna. Var ner i källaren med resväskan oxå.

Knatade upp till centrum och mötte M. Vi kollade lite i affärer, och så åt vi lunch ihop. Mysigt att ses och babbla en massa. Efter lunchen gick vi in på Jysk och kollade på en bäddsoffa som skulle funka fint på landet. Jag provlåg, och godkände. Den skulle i så fall stå i ”mitt” rum. Och sen slank vi in på H&M och jag råkade visst köpa en kostym….

Jag ville ha en lite kortare, feminin, kavaj. Och hittade en fin! Och då fanns det snygga byxor till. Oj då… Inte ens dyrt, och kavajen satt som sydd till mig! Inte snäv över ryggen, utan att se stor ut. Byxorna måste dock sys upp, så jag ska tvätta dem först. För säkerhets skull, ifall de skulle krympa på längden.

Handlade lite mat när M och jag skiljts åt, och sen knatade jag hem. Fixade lite hemma, sen la jag mig i soffan och läste söndagsbilagorna.

Sen kom jag på att en vän skrivit på Facebook att den nya säsongen av The handmaids tale släppts! Så in på Viaplay! Men nä, det var bara de tidigare säsongerna. Den nya är bara släppt på en annan sida, som jag inte har. Så jag får vänta. Tyyypiskt.. Så jag började i stället kolla på säsong 2 av Partisan. Otäck handling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s