Bossen goes Big Boss

Jaha, nu tycker Bossen att han ska utvecklas och gå vidare. Så han tar över sin chefs jobb och vi får ny chef. Vad är det för stil? Bara lämna oss så där?! Jag är kränkt. Och upprörd.

Ännu vet vi inte vem som blir vår nya chef, han ska rekrytera nu. Jag tror ju i och för sig att det blir bra. Och jag tror han kommer vara bra i sin nya chefsroll. Men rent egoistiskt är jag ledsen att inte få ha honom som chef. Vi har funkat så himla bra ihop.

Så nu får han väl byta namn här i bloggen och heta Big Boss. Så får vi se vad den nya chefen får kallas. Ska hen ärva Bossen? Nya Bossen? Eller något eget, kanske. Vi får se!

Igår i centrum kollade jag snabbt i några affärer innan jag knatade hem. Tänkte att jag skulle hitta en vit t-tröja med nåt rött på. Nån röd text eller tryck i fram. På H&M hittade jag en med en röd mun på, som hade varit perfekt om den inte varit så stor. Det var en sån modell, som ska vara stor. Men jag vill ha en vanlig, inte en sån. Så det fick vara.

Städerskan hade varit hos mig under dagen så det var så fint hemma när jag klev in. Det är så lyxigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s