Skolka

Igår var jag SÅ trött. Verkligen slut. Så när jag kom hem från jobbet avbokade jag träningen jag och Maria skulle på. Tvekade ett bra tag, men kände till slut att nä. Jag måste vila. Messade Maria och bekände sveket.

Efter semestern, som var väldigt lugn, har det ju varit väldigt intensivt. Kul saker, men fullt upp verkligen. Så nu var det som om nån drämt nåt tungt i skallen på mig.

Låg bara i soffan och kollade på skräpprogram på TV. La mig tidigt och läste ett tag innan jag släkte och somnade. Sov gott hela natten, och vaknade till bara strax innan klockradion satte igång. Så skönt!

Nu fredag, och på väg till kontoret. Jag ska vikariera på en annan tjänst en del av dagen, och nästa vecka. Det är skoj! Kul att få göra lite annat mellan varven!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s