En tax på kontoret

I förrgår var jag så fjällig på benen, såg ut som en reptil. Så jag tog fram skrubbvantarna i duschen, och skrubbade rejält. Och sen smörjde jag in mig ordentligt.

Igår morse fick jag för mig att nu när jag inte såg ut som en reptil längre så skulle jag minsann ha klänning. Så på med en klänning och så iväg till kontoret. Mitt på dagen nån gång råkar jag dra med handen över skenbenet. Oj då…

Huden var visserligen fin, ingen fjällig reptilhud. Men, den lilla detaljen att raka benen hade jag visst glömt!

Så en massa svarta semilånghåriga strån stack ju ut över hela benen. Från reptil till tax. Korta ben med päls. Så chict! Men det anses väl sexigt att vara djurisk? Eller missförstår jag nåt?

När taxbenen gått hem för dagen så lekte jag husmor en stund. Satte igång och skalade äpplen och skar i bitar.

Och så ner med dem i kastrullen, i med kanel, och så koka lite. När äppelbitarna var mjuka så mixade jag dem med mixerstaven, och tjoff så hade jag äppelmos!

Så gott! Och enkelt att göra.

Sen tyckte jag att jag gjort tillräckligt, så jag tog kväll. Slog mig ner i soffan och kollade på TV. Kollade på en dokumentär med Louie Therou (vet inte om jag nog stavat hans efternamn fel). Han besökte högerextremister i USA. De hävdade bestämt att de varken var rasister eller nazister. Men de gjorde nazihälsning och ville inte att det vita blodet skulle blandas med annat blod…. Helst ville de inte heller att kvinnor skulle få rösta. Suck! Kul killar!

Ja, och det känns bra! Tänk om man skulle ha läst alla böcker så det inte fanns nåt mer att läsa? Hua!

5 reaktioner på ”En tax på kontoret

  1. Halloj där. Jag har inte vågat se den dokumentären än, jag måste tänka på blodtrycket. Om de bara fanns i USA vore det toppen…..kan vi deportera våra nazister dit tro. Med vänlig hälsning, Mats 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s