Tröttast

Igår hade jag nog kunnat sova hela dagen. Jag var så trött!

Jag skjutsade Lillpudding till samlingen inför hans fotbollsmatch och sen åkte jag hem. Stannade bara i centrum och hämtade ut 2 paket. När jag kom hem så la jag mig i soffan och läste men kunde knappt hålla ögonen öppna. Så jag tog en liten lur. Vågade inte sussa så länge dock på en söndag. Då måste jag ju kunna somna i hyfsad tid på kvällen. Men det var inga problem, jag somnade ovaggad när jag kröp i säng.

Så några storverk blev inte utförda igår. Inte ens några småverk…

En ny sak med mig är att jag på sista tiden vaknar strax innan det är dags att gå upp. Kan kroppen klockan, eller?

Idag var klockradion satt på 6 och 5.58 vaknade jag. Helskumt! Nu betyder ju inte det att jag pigg skuttar ur sängen direkt. Nej, nej, jag drar mig en stund och lyssnar på nyheterna ändå. Heter man Trött som andranamn så är man ju inte pigg bara för att man vaknar av sig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s