Snygga kläder

Igår drog jag på mig jackan/kavajen jag köpte i Barcelona. Den är så snygg! Men jag har oftast kofta, har inte känt mig bekväm i kavaj. Fast det är så snyggt! Men nu har jag bestämt att jag SKA använda mina kavajer. Jag har 3 stycken, och i veckan har jag använt dem allihop. Och jag har känt mig fin och bekväm!

På fötterna drog jag på mig stövletterna som jag oxå köpte i Barcelona.

De är så snygga! Och bekväma. Men, på vänster fot har jag ju av och till ont i knölen, hallux valgus. Och jäsiken vad ont jag hade igår kväll! Det är ju lite klack, men på andra foten kände jag inte av det alls. Så jag måste ta tag i och få även den foten opererad. Suck!

Efter jobbet igår så knatade jag in i affären och köpte avokado. Ett tag har jag inte ätit avokadomackor, men nu var jag sugen igen. Sen knatade jag till Thaisalongen och fick massage. Ååå, det var som vanligt väldigt skönt!

Knådad gick jag sen hem och åt. Sen hällde jag upp 1 glas vin. Sällan jag dricker vin när jag är själv, men igår var jag sugen. Så ett glas blev det. Så gott så! Låg i soffan och kollade på en miniserie, Devil in Idaho. Den var bra! Såg så klart alla avsnitt, min vana trogen….

Nu sitter jag vid frukosten och njuter av avokadomacka och mina fina blommor.

2 rosor lever än, även om de börjar se lite slitna ut. Och tulpanerna som Gunvor kom med är så fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s