Kalas för Gammelfastersfina

Igår hade jag bokat tid för 4:e sprutan Covidvaccin. Snabbt avklarat och så vidare till Långtbortistan. Gammelfastersfina fyller 3 år och hade kalas med Astrid Lindgrenstema.

Som vanligt så var det mycket gott och så fint!

Se på den här lilla miniprinsesstårtan!

Paketöppning var så klart kul!

Och dockan hade likadan klänning som dockmamma.

Hur gulligt är inte det? De har även likadana sängar.

Så himla sött!

Nåt annat sött som trippade runt var Affe!

6 månader gammal, och mest bara en liten pälsboll. Så himla söt och go! Svår att fånga på bild, dock. Han var liksom inte still så mycket.

Från Långtbortistan ställde jag sedan kosan till Ännulängrebort. Mot Nettis med familj. Pussade på barnen så klart, och Bäbis sa direkt: -Mamma sa att du inte skulle pussa på oss! Då säger Korven: Hon gillar inte pussar! Så jag frågade om det var okej att jag pussar henne i pannan när jag kommer. Och det sa hon att det var. Gullungar!

Jag hade med myskläder, så jag drog av mig paltorna för att byta om. Precis när jag står i trosor och bh kommer Toyboy in genom dörren. Han pratar med Orreborre i telefonen och berättar att mommo står naken innanför dörren. Varpå Orreborre ber honom fota! Ja, tant kan ju inte annat än bli smickrad, trots allt!

Även Orreborre kom över efter en stund, och värdparet bjöd på middag. De hade fått kött av en kompis som jagar. Dovhjort. Så himla gott!! Verkligen mört. Vi njöt verkligen.

Sen kollade vi på en film med barnen. Vet inte vad den hette, men den handlade om Stålmannens hund, Krypto. En superhund, så klart. Vi tyckte alla att den var bra, men allra mest gillade Orreborre den. Han skrattade hela tiden! Underbart!

När barnen sen lagt sig kollade vi på serien om Jeffrey Dahmer, en seriemördare som åt av sina offer. Så otäck människa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s