Trötter

Hösttrött, finns det nåt som heter så?

Både jag och en del av jobbarkompisarna är så trötta nu. Jag tror mitt mellannamn skulle kunna vara Trötter.

Fast jag är i alla fall inte lik Trötter till utseendet! Jag har ju alla tänder i munnen igen. ..

Jag lyssnar alltid på nyheterna när jag vaknar och var och varannan dag så har det varit någon skjutning i Stockholmsområdet. Det är så otäckt! Vart är samhället på väg? Unga människor som skjuter varandra! Igår var det både skjutning och nån som var knivskuren.

Idag är det inget sånt som de pratat om. Nästan så man blir förvånad.

Men jag tänker på hur många som det här drabbar. Både den som blir skjuten, så klart, men även anhöriga. Till både offer och skytten. Att vara anhörig, kanske förälder, till en mördare kan inte heller vara kul.

En handling som tar bara en liten stund, så har livet förändrats för så många. Och det är ju så klart inget som skytten tar med i beräknande. Och det är väl just det. Att de antagligen inte inser vidden av sin handling. Vilka konsekvenser och följder det får.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s