Aj!

Under veckan som gått har jag haft ont vid vissa rörelser ungefär vid det högra höftbenet. Jag har undrat vad 17 det är?

Nu vet jag…

Maria och jag var på Friskis igår, Core Flex. Ett jättebra pass. En övning är att vi ligger på mage med benen rakt och så ska vi dra upp ett ben i taget. Som en groda, typ. Antingen bara låta benet glida upp längs golvet, eller om man vill att det ska vara tyngre så lyfter man benet.

Sist lyfte jag benen, och det var tungt, men jag kämpade på! Igår gjorde jag likadant, och vid första när jag lyfte det vänstra benet så kändes det som om jag gick sönder! Det var den rörelsen som fått en muskel på högersidan att protestera. Eller kanske få en bristning. För jäsikens vad ont det gjorde! Och gör.

Resten av övningen lyfte jag inte, utan drog upp benet längs golvet bara. Men den där muskeln, som jag aldrig ens vetat att jag har, använder jag visst rätt ofta. För nu gör den ont lite då och då, och i natt vaknade jag några gånger när jag bytte ställning för att den gjorde ont.

Jag säger ju att jag nog är som gjord för att ligga i soffan! Det är farligt att träna, man kan gå sönder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s