Hemmakväll

Igår på jobbet så skrev vi i vår grupp chatt (2 jobbade hemifrån) och Lollo skulle hem och sätta på sig en ansiktsmask. Då skrev jag att vi ville få se bild på henne med den på!

Så när jag låg hemma i soffan kom en bild på henne. Så snygg så! Även Jossi skickade en fin bild på sig med ansiktsmask och en söt kopp med te i.

Jag hade tänkt att eventuellt gå och få massage, och sen hem och smeta in en mask jag med. Men när jag hade handlat ville jag bara hem. Så jag skippade Thaisalongen. Och när varorna var uppackade och salladen uppäten så blev det visst ingen ansiktsmask. Så jag bjöd inte kollegorna på nån fin bild.

Det är så himla häftigt att ha så bra jobbarkompisar. Vi trivs så bra ihop, skrattar och skämtar med varandra. Och till och med hörs på en fredagskväll. Så värdefullt!

Jag började kolla på Utredningen, en dramaserie om utredningen om mordet på Kim Wall. En svensk journalist som blev mördad av en dansk man på hans ubåt. Lollo tipsade om den, och den är bra. Såg 2 avsnitt innan ögonen började klippa och jag stängde av och gick och la mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s