Bio med Nettis

Igår på dagen så stoppade jag in en laddning tvätt i maskinen. Och sen flyttade jag över det till tumlaren. That’s it. Gjorde inget mer på hela dagen.

Flyttade från frukostbordet till soffan och låg och läste. Så skönt!

Så småningom duschade jag och drog på mig rena paltor. Nettis kom och vi knatade upp till centrum. Där åt vi middag och Nettis fick en så fin komplimang av en annan gäst. En tjej på bordet bredvid vårt frågade om vi kunde kolla hennes saker när hon gick ut och rökte. Och det gjorde vi så klart gärna.

När hon kom in igen, så sa hon att Nettis var så vacker. Och det kan man ju inte annat än hålla med om. Och sen tittade hon på mig och sa snabbt: Ja alltså du är oxå fin! 🤣

Efter middagen gick vi till bion och såg Ticket to paradise.

Julia Roberts och George Clooney spelade huvudrollerna. Den var så kul! Vi skrattade högt massor av gånger. Klart sevärd!

Problemet när man går på bio är att de visar trailers för andra filmer. Som man oxå vill se. Så nu måste vi gå och se dels Där kräftorna sjunger och en till film som hette nåt ungefär Mrs Harris goes to Paris. Den verkade så bra! Ja, dessutom måste vi nog åka till Bali, där filmen igår utspelade sig. Såg underbart ut!

4 reaktioner på ”Bio med Nettis

  1. Åh, en film med både Roberts o Clooney, den bara måste jag se!
    Där kräftorna sjunger, har jag precis läst. Å skapat mig mina egna bilder av hur det såg ut och hur det lät därute i trädkmarkerna. Så den vill jag nog inte se ännu.

    Gilla

    1. Jag vet att jag läst den, för många år sen. Minns bara att den var riktigt bra, men inte vad den handlade om. Så för mig kan det nog funka att se den nu.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s