Jag hann inte klart

Jag var visst inte färdig med slappande i lördags. Så igår fick jag fortsätta. 😉

Men lite nytta gjorde jag faktiskt. Tvättade 2 maskiner till, och när allt var torrt så vek jag och la in i garderober och lådor. Så skönt, allt rent och ingen stor hög med rent liggandes! Inte ofta jag gör det direkt, men ibland så!

Kerran ringde och vi babblade ett bra tag. Så härligt att höras, och uppdateras om varandras liv. Vi bor nära, men har i perioder svårt att få till en träff. Kärran är så busy, och har mycket omkring sig. Och även jag har ju så klart saker bokat, så ibland har vi svårt att hitta en lucka när båda kan. Men nu pratade vi i alla fall en bra stund!

På kvällen ville jag se nåt på TV, men jag hittade inget som lockade. Varken på ”vanlig” TV eller NetFlix eller Viaplay. Tänkte på när jag var barn, då hade vi 2 kanaler. Och nog 17 var det nåt man kollade på varje kväll. Nu finns hur mycket som helst att välja mellan, men ändå tycker jag att det inte finns nåt att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s