Ont!

I tisdags trippade jag runt i de chica stövletterna.

Lite klack, men inte särskilt hög. Känns bekväm att gå i, och jag hade dem på utan problem hela dagen.

På natten vaknar jag urton gånger av att jag har ont i knölen vid stortån på vänster fot. Jätteont! Och på morgonen kan jag knappt vicka på tån, och jag haltar när jag går för att det gör så ont. Tar en smärtis och haltar iväg till jobbet.

Framåt dagen så sitter jag till slut med benet, foten, på skrivbordet. Det känns lite bättre att ha den högt. Ser helt sjukt ut att sitta så.

Nettis skäller på mig. -Men ring och få en tid för att fixa det där nu!!! Den andra knölen blev ju bra efter att du fick den opererad.

Jaha, så jag gjorde väl det då. Fick tid först hos en fysioterapeut. För ju rörligare den är innan operationen, ju snabbare går återhämtning sen tydligen. Det var det ingen som sa sist, med höger fot! Och på måndag har jag tid hos ortoped.

Antar att jag kommer få röntga foten, och sen blir det väl operation. Sist var jag vaken under operationen. När Nettis gjorde samma operation blev hon sövd. Så vi får väl se vad den här läkaren säger.

När jag haltat hem var jag rätt mör, så när jag hade ätit var det soffan med foten högt.

Kändes som att det var jättesvullet, men det syns ju inget. Antar att det är inuti.

4 reaktioner på ”Ont!

  1. Skönt att få en tid snabbt 🙂
    Hoppas det går fort att få tid för op sen.
    Perfekt tid på året att göra den 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s