Årsdag

Idag fyller.magen 9 år!!

Hipp hipp hurra!!

Är det några av er som minns hur jag såg ut innan jag gjorde gastric bypass-operationen?

Ingen hals, men desto mer mage, skulle man kunna sammanfatta mitt dåvarande utseende.

Jag har liksom svårt att minnas hur det kändes när jag var så där stor. En blubb.

Jag är så glad att jag gjorde det, och att det gått så bra! Så tacksam!

Så idag säger jag grattis till magen och mig!!!

4 reaktioner på ”Årsdag

  1. Ja med tanke på statistiken för opererade så tycks du hållt en bra vikt över tid. Det verkar vara ovanligt. Läste ngt om att operationen ger en 20% viktminskning efter 5 år. Det bådar ju inte gott för tex mig som ffe då skulle vara överviktig eftersom min startvikt är hög. Hur som så är jag glad för din skull 🙏🤩

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s