Operationstid

Igår ringde vårdkoordinatorn, från ett nummer jag så klart inte kände igen. Men som tur var svarade jag!

De hade ont om tider, men om jag kunde tänka mig att byta kirurg så kunde jag få operation 26/11. Visserligen fick jag bra förtroende för läkaren jag träffade, men hon lovade att den här läkaren var minst lika skicklig. Så jag tackade ja till den tiden. Jag vill få det här gjort nu så snart som möjligt!

Nu hoppas jag på en mild vinter, och ingen snö! Det blir ju många veckor med en sån där nedra sko! Och det är ju inte kul att slira runt på is med en opererad fot. Eller pulsa i snö med en sandal, typ.

Ett helt annat ämne: ord.

Vissa ord är konstiga när man tänker efter. Jag kollar på en serie nu, Tyst vittne. Och där obducerar de döda bland annat. Och då används ett ord då och då; kvarlevor. När de hittar en död människa, eller kroppsdelar i vissa fall, så säger de kvarlevor. Levor? Det låter ju som leva, i plural. Och de är ju allt utom levande?! Om något så borde det heta kvardödor.

5 reaktioner på ”Operationstid

    1. Fördelen med sjukvårdsförsäkring via jobbet. Även om jag egentligen tycker att det ska vara lika vård för alla… Men nu har vi den och då utnyttjar jag det.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s