Spontanträff

Igår var planen att bara åka hem och slappa efter jobbet. Men så mitt på dagen ringde Anna-Lotta! Hon var sugen på att gå ut och äta, och undrade om jag möjligen ville och kunde hänga med, trots kort varsel. Och ja, det ville jag ju!

Så hon bokade bord på en thairestaurang, Waan Thai. Jag hade aldrig varit där innan. Det var ett mysigt ställe, med riktigt god mat. Och, framförallt, det var så mysigt att träffas! Vi ses inte jätteofta, men vi bara tar vid där vi var sist när vi ses. Så värdefullt med såna vänner!

När vi ätit klart fick vi för oss att vi kanske skulle gå på bio, så vi kollade vad som gick på Capitol, som låg nära restaurangen. Hittade en film vi ville se, och knatade dit. Men det fanns inga biljetter. Så vi gick in på Filmstadens hemsida och såg att den även gick på Grand. Toppen, då bokar vi och knatar dit. Men hur vi än försökte så fick vi bara upp ett felmeddelande. Till slut ruttnande vi och konstaterade att det visst inte var meningen att vi skulle gå på bio.

Så vi gick istället in på en liten vinbar, men frågade om det var okej att bara ta varsin kaffe. Och det var det! Så då satt vi där ett bra tag och babblade vidare. Mysigt!

Som jag sagt förr, jag är så lyckligt lottad att ha fina vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s