Faster 80 år

Min goa faster fyllde 80 i veckan. Och det kan man inte tro! Så pigg och fräsch!

Igår träffades vi, kusiner, barn, barnbarn och barnbarnsbarn på en restaurang och firade henne. Vi satt och åt, babblade och skrattade tillsammans. Så mysigt! Och när vi ätit klart jagade faster sitt ena barnbarnsbarn runt. Vi sa det, alla vi andra som ändå är mycket yngre satt på baken, men faster sprang med de allra yngsta. Häftigt!

Det var oxå mysigt att träffa pappsen, se att han hade trevligt och mår bra. Och Kussesin, Kusse, Systeryster, Svågern, Storpudding och ja alla andra! Hahaha! Lillpudding hade fotbollsmatch så han var tyvärr inte med.

Innan jag åkte iväg till släktträffen så jobbade jag lite. Jag och 2 kollegor höll koll på sociala medier för vi har ett evenemang i helgen.

Då passade jag även på att kontakta min brebandssupport. Efter sommaren kopplas jag bort från uppkopplingen mot företaget hela tiden. Hon fick mig att klättra upp till routern som hör till lägenheten och koppla nätverkskabeln direkt in i den. Men det hjälpte inte. Nu har jag dragit ur elkontakten ur den och satt i den igen efter 3-4 minuter. Så efter frukosten ska jag starta datorn och se om det hjälpt. Håll tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s