Telenor

Medarbetaren på Telenor som jag pratade med igår var verkligen hjälpsam. Hon sms:ade och skrev att jag skulle testa att dra ur elsladden till routern som hör till lägenheten, och det gjorde jag ju i morse. När jag sen efter flera minuter satt i den igen, och sen startade datorn så hoppades jag på ett mirakel. Som inte inträffade… Jag kopplades bort från företaget då och då idag med. Så jag svarade på hennes sms och sa att det inte heller hjälpt.

Nu på eftermiddagen ringde hon upp. Så snällt! Hon sa att då finns det inget mer Telenor kan kolla, de har felsökt, hon och andra medarbetare har talat om vad jag ska prova men inget har hjälpt. Då måste det vara min dator. Det är alltså hos företaget som problemet ligger.

Så, Telenor har verkligen försökt i alla fall. Nu misstänker jag tyvärr att det inte kommer gå att lösa, för supporten på jobbet säger ju att de inte heller ser att något är fel. Så jag kommer nog få jobba enbart från kontoret hädanefter.

7 reaktioner på ”Telenor

  1. Kan du internetdela från din mobil? Det förutsätter ioffs att du har ett datapaket till ditt abonnemang som räcker men tänker att många har obegränsad surf på mobilen. Har du provat koppla datorn med nätverkssladd? Jag har problem m mitt wifi hemma som svajar men då har jag dessa ovan två alternativ.

    Gilla

      1. Har du provat byta nätverkskabel? Tänker ibland har den fått sig en knäck. Men problemet är alltså ngt sorts glapp, att det går upp o ner eller går det bara långsamt?

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s