Inläggning

Jag berättade för Bigboss att jag och Telenor gjort allt som går för att se om der var något fel på mina routrar eller deras bredband. Och att det inte är något fel, allt funkar som det ska.

Så nu tycker han att jag ska ta min dator till supporten på plats och lämna in den så de får kolla igenom den ordentligt! Så när jag kan komma ifrån, så ska jag knata dit och få dem att ta emot den. Kan bli spännande…

Jag handlade lite på vägen hem från jobbet igår, så jag kom hem först nästan 19. Becksvart ute. Usch, det är så tråkigt nu när det är mörkt så tidigt, och sent på morgnarna.

Jag längtar redan efter vår!!

Igår insåg jag en sak till. Jag måste ju för 17 köpa julklappar nu! 26 november opererar jag ju foten, sen ska jag gå så lite som möjligt i flera veckor. Då blir det inget rännande i affärer. Oj oj, jag har ingen aning om vad jag ska köpa till någon av de jag brukar ge klappar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s