Skolka

Igår hade Maria och jag bokat ett pass på Friskis. Så jag hade med träningsväskan till jobbet. På eftermiddagen messar Maria att hon kände sig risig och skulle åka hem och kurera sig.

Då fick jag en attack av akutus latus! Så jag avbokade, jag med. Och inte nog med att jag inte tränade. Jag köpte en GB-sandwish som jag smaskade i mig efter middagen.

Jag har varit sugen på en sån i flera dagar. Så den var väldigt god!

Igår läste jag att Pernilla Wahlgren ska leda allsången på Skansen i sommar. Och hon blir säkert en bra allsångsledare. Men… Jag är lite trött på henne nu. Hon är ju med i vartenda program snart. Wahlgrens värld, Masked singer, Komiker utan gränser, nåt matlagningsprogram. Har jag glömt nåt? Och dessutom trodde jag SVT var stränga med att deras programledare inte får göra reklamsamarbeten. Och hon gör ju reklam för allt möjligt.

Morgnar är, som nu vet, inte riktigt min grej. Det är en kamp att ta mig ur sängen. Igår hittade jag en så kul grej på nätet på det temat.

Men jag får följa mina drömmar en annan dag, nu är jag på väg till jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s