Rätt person på fel ställe

När jag åker till jobbet så byter jag tunnelbana på T-centralen. Igår när jag går på perrongen så står jag plötsligt öga mot öga med Drgudsonenssambo! Och i en millisekund bara stirrar vi båda på varandra. Vi känner ju så klart igen varandra men ni vet när man springer på nån där man inte förväntar sig det. Hjärnan behöver liksom en stund för att sortera om!

Sen blev det stora kramen och en pratstund innan mitt tåg kom. Mysigt!

Efter jobbet spanade jag efter andra som jag kanske kände, men stötte inte på någon. 🤭

Jag var bara hemma på kvällen och tog det lugnt. Kröp upp i soffan och kollade på skräptv. Men jag älskar ju de programmen. Husfruarna i var det nu är, Dr Pimple popper och sist My feet are killing me. Sen var det nattadags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s