Bloggkalas och show

Igår firade Pernillas blogg, Iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff.wordpress.com, 10 år. Och Pernilla är så härlig att hon ordnade kalas och hennes läsare var bjudna!

Så vi var 10 sköna bönor som fikade med hembakta bullar, skålade i bubbel och knaprade snacks och babblade en hel del. Så kul! Några hade jag träffat 1 gång tidigare på en bloggträff som bland annat Pernilla var med och ordnade.

När jag knatade ifrån kalaset så möttes jag och Jaja upp och åkte in till stan.

Vi tog oss till Glashuset på Strandvägen där även Eva, Madde och Elin slöt upp. Vi åt så god mat!

Jag tog en räksallad med friterat ägg. Det hade jag aldrig ätit innan, och det var riktigt gott!

Istället för efterrätt tog vi varsin drink. Mums!!

Sen åkte vi spårvagn ut till Djurgården och Cirkus.

Vi såg Dannys show, som var SÅ bra!

Det var sånt drag, och vi stod så nära scenen man bara kunde.

Vi var helt svettiga, dansat och applåderat och jublat massor. Så kul att se en artist live. Och Danny är ju dessutom grym på att dansa. Och hans dansare var verkligen bra allihop, de med!

Vi tog oss till Stureplan och knatade in i Sturegallerian och satte oss en stund i en bar där och babblade om kvällen, allt och inget innan vi tog oss hemåt. Jaja och jag hade sällskap nästan hela vägen, hon tog en buss från centrum. Så jag väntade en stund med henne för det var 15 minuter innan den skulle gå. Men till slut tyckte hon att jag skulle gå, och efter en stund lyckades hon väl övertala mig, så jag knatade hem. Och hann halvvägs så skrev hon att ett slagsmål brutit ut vid bussarna. Men va f*n?! Men det var trygghetsvärdar där och väktare kom snabbt. Så hon kom tryggt på bussen!

Strax efter 1 kom jag innanför dörren. Trött men så nöjd med min lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s