Tvättdag och minne

Igår var jag inte utanför dörren alls. Var hemma och fixade lite, vattnade alla växter, tvättade och plockade lite. Vi pratade om tvätt i lördags, och jag sa att jag tumlar nästan allt jag tvättar. Det gjorde inte de andra, de hängde det mesta.

Nu tvättade jag en del som jag inte vill tumla. Då ser det ut så här i mitt duschrum.

Det är som en cell på Fångarna på fortet för att komma in till toan! Undra på att jag helst tumlar….

När jag skrollade runt på nätet kom reklam upp i vanlig ordning. Och nu säljer de såna här stövlar igen, som mamma hade på 70-talet!

Har för mig att hon hade både vita och svarta, och man kunde använda dem med eller utan skaftet. Rätt smart, både sko och stövel. Men inte särskilt snygga, tycker jag. De här vet jag inte om skaftet är löst på, tror inte det. Men oavsett så är jag inte sugen på ett par vita plaststövlar. Eller, de är antagligen inte av plast, men de ser ut som det, tycker jag.

Men jag minns att jag som barn tyckte mamma var fin i sina stövlar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s