Candlelight concert

Igår träffade jag Anita, hennes syster Alex med man Claes på Skeppsholmen. Vi var på en pianokonsert i Eric Ericssonhallen, gamla Skeppsholmskyrkan.

Det var SÅ häftigt! Verkligen stämningsfullt och vackert. En stor flygel mitt i rummet, och publiken runt om.

Dessutom sålde de vin, som vi sippade på medan vi njöt.

Pianisten var jättebra, och berättade en del om styckena han spelade.

1 timme långt, men jag hade gärna suttit kvar längre.

Sen vidare till Mancini, en italiensk restaurang inne i city. Första gången jag var där. Och jösses så god mat!!! Jag åt en ravioli med Karl Johansvamp i en sås som jag gärna stuckit ett sugrör ner i kastrullen och bara druckit massor av!

När jag kom hem skulle jag sätta igång jobbdatorn. Men dockan jag har hemma passar inte till den nya datorn. Så jag tänkte att jag sätter internetkabeln direkt i datorn. Hade funkat fint om det fanns ett sånt uttag… Suck! Så jag får ta med dator och docka från jobbet idag och testa ikväll istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s