Uppkoppling

Igår tog jag hem datorn, igen, och dockan från jobbat. In på kontoret och koppla in och koppla upp mig mot jobbet. Fixade nåt att äta och går in och kollar. Har tappat kontakten med jobbet. Men va F*N??

Klättrar upp till skåpet i hallen, kopplar om så att det andra jacket i uttaget i det rummet är inkopplat. Testar igen. Samma sak. Suck…. Blir rätt låg och undrar hur 17 jag ska kunna få ordning på det här.

Men så tänker jag att jag testar att sätta internetkabeln i uttaget i köket. Vet egentligen inte varför jag kom att tänka på det, men vid det här laget är jag rätt desperat.

Kollar på TV och när jag kommer ut i köket efter nån timme så är jag fortfarande uppkopplad! Håller nästan andan och smyger ut igen. Lät datorn stå på över natt, och vågade knappt kolla när jag gick upp nu på morgonen. Men, under över alla under; jag var fortfarande uppkopplad mot jobbet!!!

Äntligen har jag hittat felet!!! Det är uttagen i det rummet det är något glapp i. I 2 månader har jag felanmält hej vilt både till jobbets support och mitt bredbandsbolag. Och inget har hjälpt, så klart. Så nu ska jag ringa min värd och felanmäla själva ”jacket” eller vad det kan heta. Och om inte annat så kan jag bara ha en längre sladd och vara inkopplad i uttaget i köket! Phu!!!!!

2 reaktioner på ”Uppkoppling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s