Spontanhäng

Igår när jag höll på att packa ihop på kontoret kom Nettis förbi. Hon hade skickat barnen till mormor och morfar på Gotland och Toyboy var på hockey. Så hon undrade om jag ville hänga med henne. Ja, det ville jag!

Så vi åkte till en indisk restaurang och åt smarrigt! Nettis åt så hon såg gravid ut! Hahaha!!

Sen var vi i centrum och letade efter grejer till en fest jag ska på i helgen. Men det var utplockat bland Halloweensakerna, tyvärr. Ja ja, jag hittar på nåt!

Sen hem till mig. Fika och soffa! Vi började kolla på en tysk serie, Dark. Lite konstig, men rätt bra. Anette kollade upp den, och säger förvånat: Men, på mitt Netflixkonto står att 1:a säsongen har nån kollat på!? Det måste vara Toyboy, vad konstigt.

När vi sett halva första avsnittet känner hon igen 1 av skådisarna. Och efter en stund inser hon att hon sett det här. -Men jag måste ha somnat hela tiden, för jag känner bara igen vissa saker och vet inte vad som ska hända! Okeeeej…..

Så det blev en del skratt! Så mysigt med ett spontanhämg mitt i veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s