Split

Igår tillbringades eftermiddagen och kvällen i soffan framför TV:n. Jag kollade på SVT-play, en brittisk serie, Split. Så bra, och både rolig och sorglig.

Men en sak som jag gjorde förutom soffslappande var att jag gick igenom en dragning jag ska ha på jobbet i veckan. Jag hade min PowerPoint uppe och gick igenom vad jag ska säga och till vilken bild. Och tog tid, jag har 5 minuter på mig, och det var lugnt. När jag är klar finns lite tid över till eventuella frågor. Så det känns bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s