Julklappar

Igår knatade jag till frissan i centrum. Klippte mig, fast jag hade tänkt ha lite längre ett tag. Men det var helt oregerligt, gick inte att få nån som helst ordning på. Så jag gav upp!

Sen knatade jag in i några affärer och köpte några julklappar. Lika bra att ta tag i det nu, sen kommer jag ju inte kunna ränna runt. Varken i affärer eller till paketutlämning. Så när jag kom hem beställde jag även några grejer på nätet. Nu har jag bara några saker kvar att köpa. Några vet jag vad jag ska köpa till, men 2 har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Får kika runt lite, och fundera.

På kvällen kollade jag på husfruarna och så fick jag syn på att en ny säsong av Below Deck börjat, så då kollade jag på det oxå.

Nu mot jobbet. Idag ska jag ha min dragning, så håll tummarna att det går bra!

5 reaktioner på ”Julklappar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s