Mer julklappar

Dragningen gick bra igår. Lite teknikstrul, men det löste sig. Och jag kände mig nöjd med min insats. Vi var 5 stycken som blivit utvalda att presentera våra idéer för några ur ledningsgruppen. Nu ska de välja 1 av dem som kommer vara med i nästa års affärsplanering. Den som kommit på idén kommer få vara med i processen när den genomförs. Det vore så kul om det blir min idé!

De andra idéerna kan komma att genomföras de oxå, men inte nästa år kanske. Så det blir bara 1 vinnare, men ens idé kan ändå komma att genomföras eventuellt.

På vägen hem igår hittade jag de sista julklapparna! Så nu är jag klar med dem. Känns väldigt bra! Några är ju på väg med posten, de jag beställt. Så sen är det bara att slå in dem!

4 reaktioner på ”Mer julklappar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s