Ny serie

Jag kollar ju på Dark på Netflix. Men, den är inte superbra. Inte tillräckligt dålig för att jag ska sluta se den helt, men inte så jag fastnar heller.

Efter 1 avsnitt igår så stängde jag ner och började i stället se på Killer Sally. Det är en dokumentär. Ett gift par som båda är bodybuilders och Sally skjuter sin man. Jag såg 1 avsnitt igår, och det var bra.

De var verkligen stora, båda 2. På 80-talet var ju bodybuilding inne, och Arnold Schwarzenegger var poppis. Men jag kan väl tycka att det ser rätt groteskt ut. Kolla hans nacke, det är ju som 2 bulor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s