Glitter

Vi ska ha konferens i 2 dagar, torsdag och fredag. Och på kvällen är det fest! Med tema glitter.

Igår var jag runt och letade i affärerna i centrum efter ett par sista saker. Och hittade det jag ville ha! Dessutom hittade jag ett par saker till Bossen. Han sa nämligen på kontoret att han, i vanlig ordning, inte hunnit kolla efter nåt glittrigt. Så jag ringde honom och frågade om han ville att jag skulle köpa det till honom, och det ville han gärna. Det är tur att han har mig! 😉

Sen knatade jag hem och bäddade gästsängen på kontoret. Inatt ska Lollo sova hos mig, så åker vi tillsammans till konferensen imorgon.

Ska bli mysigt med en sleepover!

Sen satte jag mig och kollade på Husfruarna och Below deck samtidigt som jag klippte och filade naglarna. Nu när ”alla” sätter på långa lösnaglar har tant Tvärtemot sina naglar korta. Jag som i många år haft, mina egna och inga fuskisar, långa och alltid med lack på. Nu vill jag ha korta, och inte alltid ens med lack.

2 reaktioner på ”Glitter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s