Lollo in the house

Igår åkte Lollo med mig hem från jobbet. Vi köpte med sushi och åt hos mig. Sen parkerade vi oss i varsin soffa och satte på TV:n. Jag pimpade även en bolero med julgransglitter. Helt normalt…. Bilder kommer imorgon. 😉

Så mysigt att hänga med Lollo så här! Babbla och mysa i soffan med varsin kopp te. Och äta frukost ihop. Jag fick lite julkänsla med tänt ljus och de första små snöflingorna utanför fönstret. Fast just den delen, med snön, kunde jag varit utan….

Nu ska vi strax ge oss av och plocka upp 2 kollegor i centrum för vidare färd till konferens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s