Rapport från sjukstugan

Igår på eftermiddagen tänkte jag att jag kanske skulle kolla tempen ändå. Det kändes som om ögongloberna var brännheta, vilket kan jag kan meddela är en väldigt märklig känsla. Och jo, lite höjd temp hade jag, 38°.

M kom förbi med en kasse mat och toapapper. Och nässpray! Ställde den vid dörren och gick ner för trappen. Så med stort avstånd babblade vi en kort stund innan jag behövde lägga mig igen.

Låg i soffan hela dagen, ömsom läste ömsom sov en stund. På kvällen kollade jag på TV. När jag la mig så tog jag fram en till kudde, så jag staplade upp 3 kuddar för att ha huvudet högt. Och så nässpray. Och jo då, det funkade! I natt har jag kunnat sova utan att få så där nedra ont i bihålorna. Skönt!

När jag vaknade i morse så kände jag att nu har jag ont i halsen. Suck! Och lite höjd temp, 37,8°. Jag brukar bara ha ungefär 36,5° på morgonen.

Idag var det mer än nödvändigt att duscha, så efter frukost tvingade jag mig in i duschen. Jag var egentligen rätt mör bara av att ha ätit frukost, men insåg att hamnar jag i soffan så tar jag mig väl inte in i duschen alls idag. Och jag kände mig minst sagt ofräsch. Och efter en rejäl tvätt så känner jag mig så klart mycket fräschare! Så nu är soffläge intaget och boken framme.

Just det, jag ringde och avbokade operationen oxå igår. Insåg att det var lika bra. De ska återkomma nästa vecka med en ny tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s