Goodie bag till dörren

När det börjar nya hos oss på jobbet så säger de ofta att alla är så hjälpsamma. Ingen tvekar att hjälpa andra med frågor. Eller annat. Och det stämmer! Och det gäller inte enbart under kontorstid!

Igår förmiddag messade kollegan som bor på andra sidan centrum från mig. Hon skulle gå upp till centrum under dagen och undrade om jag kanske var sugen på choklad eller nåt. Så gulligt! Jag tackade dock nej. Och tänkte snabbt att jag antagligen lär ångra det senare…

Vid 17 messar hon igen och frågar om jag är vaken om 30isch minuter. Eeehh, ja det är jag. Vad händer då? Hon svarar: Nettis visste bättre än du, du behövde visst få hem nåt gott! Sista chansen för egna önskemål!

Hur gulligt?!? Så jag önskade cola zero och M-kulor.

Efter ett tag ringer porttelefonen och jag öppnar, och så öppnar jag dörren och backar in i hallen. Kände mig som de där kändisinfluencerna som får bud med roliga saker hemskickat!

En fin påse fylld med inte enbart godsaker!

Så himla omtänksamt och gulligt!!!

Jag hällde direkt upp ett glas cola och tog en bulle!

Så ja, jag kan återigen konstatera att jag har de allra bästa kollegorna!! Tack snälla Michelle!!

Smak och lukt kan ju försvinna när man har covid. Jag har som tur är kvar båda! Men vissa saker smakar annorlunda. Tandkrämen smakar inte mint nu. Den smakar…. Ja jag vet inte men nästan sött. Och igår åt jag något med vitlök. Men nä, det smakade inte vitlök. Nån helt annan smak på det igår. Så märkligt!

Det går åt rätt håll i alla fall. Fortfarande ont i kroppen, men inte lika ont och inte hela tiden. Det kommer och går liksom. Hostan är i stort sett borta, och bara lite ont i halsen. Så jag räknar med att jobba på måndag. När jag skulle ha varit sjukskriven och suttit med foten i paket…

2 reaktioner på ”Goodie bag till dörren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s