Energikris

Hjälp, jag har tappat orken! Och inte hittar jag den heller… För jag orkar inte ens leta.

Skämt å sido, jag har verkligen noll energi. Mår för övrigt bra nu, men orkar ingenting. När jag gick upp igår så tog jag ur sängkläderna och slängde i tvättmaskinen. Fixade frulle och sen plockade jag med en del som behövde tas om hand hemma. Sen var jag helt matt! La mig i soffan och läste och somnade…

När jag vaknade tog jag mig in i duschen och sen på med kläder och knatade till centrum. Handlade och hade tänkt kolla runt lite bara när jag äntligen kom ut. Men jag var helt slut, så hem och tillbaka i soffan.

En av kollegorna hade hört av andra som haft covid nu att det tydligen var vanligt att vara orkeslös ett tag efter. Jaha, så det är väl bara att acceptera läget. Jag menar, jag var ju så sprudlande och full av överskottsenergi innan, så….

2 reaktioner på ”Energikris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s