Oj då…

Jag gick ut en sväng igår oxå. Sen hem till soffan igen. Som sagt, orkar ingenting.

Kollade på TV och efter ett tag känner jag att jag är på väg att somna. Så jag hasar mig upp lite och försöker piggna till. Ingen bra idé att sova middag när jag ska upp och jobba dagen efter.

Efter ett tag klipper ögonen återigen och till slut inser jag att det bara är att ge upp. Så jag stänger av TV:n och gör mig iordning.

Kryper i säng och kastar ett öga på klockan. 17.26. Eeehhh, va? Halv 6??? Jag trodde det var bra mycket senare. Jaha, vad ska jag göra nu? Gå upp igen? Nää, jag är verkligen supertrött. Strunt samma, jag släckte och somnade!

Självklart vaknade jag. Vid 22 eller om det var 23 så var jag hungrig. Så jag gick upp och tog en banan och lite mjölk. Läste en stund när jag la mig igen, sen släckte jag och somnade om. Och sov tills klockradion började låta.

Ska bli spännande att se hur den här dagen ska gå. Jag kanske borde ha hjälm på mig? Ifall jag somnar vid skrivbordet, så jag inte slår pannan i tangentbordet.

2 reaktioner på ”Oj då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s