Glukos

Till jul brukar jag koka chokladkola. Och då har jag alltid glukos i, så den blir seg och inte stenhård.

Knatade in på apoteket på vägen hem igår för att köpa det. De hade ställt fram senap och lite annat juligt. Men jag såg ingen glukos. Frågade personalen, men nej de hade ingen. Jag har alltid köpt det på apotek förut, så jag blev förvånad. Men jag gick till ett annat apotek, en annan kedja. Men nä, de hade inte heller det i år. Vad fasiken då?!

I mataffären hittade jag glukossirap. Nu hoppas jag att det ska funka likadant…. Det blir spännande med kolorna i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s