Vilken bra dag!

Det var en så bra dag igår! Sovmorgon, frukost länge, och sen satte jag igång och slog in några julklappar.

Det är så fint med en hög med paket i julpapper!

Sen knatade jag upp till centrum och träffade M. Vi satte oss på ett fik med varsin stor latte och babblade ett bra tag. Så mysigt! Vi kikade lite på KappAhl där de hade tag 3 betala för 2. Men det var ingenting alls som föll oss i smaken. Förut har jag ofta hittat kläder där, men på senare tid har de inte haft nåt jag gillar. Så det blev billigt och bra i stället!

Sen skiljdes vi åt och jag gick till mataffären, där de även har posthantering. Skickade julklappen till min syssling i Chicago. Jag köpte en av sakerna redan i somras i Arboga. Det var årets första julklapp, och tidigt till och med för att vara jag.

Sen handlade jag lite, och knatade hem igen. Kallt som attan var det ute. Rått, liksom. Hua!

Stökade med lite hemma, åt middag och sen soffan och TV. Så skön dag!

Nu är jag på väg till jobbet. Ska vara på kontoret idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s