Äntligen!

Igår slutade jag redan klockan 15. Så skönt med en kort dag! Jag handlade lite och sen hem. La mig i soffan och läste en stund. Och höll fasiken på att somna!! Och det gick inte, jag skulle ju iväg. För äntligen skulle ju jag och Carina träffas. Det var alldeles för länge sen!

Så upp och iväg. Kallt som attan ute! Jag bytte från handskar till tumvantar, varma och goa! Och så åkte jag några stationer, köpte med grönsaker, grillad kyckling och potatissallad och knatade hem till Carina.

Vi åt och babblade om allt och inget. Och sen fikade vi och babblade vidare. Så mysigt att ses! Vi har ju känt varandra sen jag var 6 år gammal, och vi bodde grannar. Våra familjer umgicks, så vi har ju vuxit upp tillsammans och känner varandra utan och innan. Värdefullt!

När jag skulle gå så plockade Carina fram en julklapp till mig! -Vi brukar inte ge varandra klappar, men jag ville ge dig det här. Men, hur gulligt??

Jag blev verkligen rörd, och glad! Och nyfiken! Men jag ska vänta med att öppna det till jul.

Idag slipper jag ge mig ut i kylan! Jag ska jobba hemifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s