Brrrr

Jag är så glad att jag jobbar hemma nu. Fy bubblan vad kallt det är ute! -9° C!!! Och i natt har det snöat. Inte mycket, men ett tunt lager snö ligger det nu.

Även inomhus blir det kallt när man sitter still. Igår hade jag dels en kofta på mig, och dessutom en filt om benen när jag satt och jobbade. Snygg som få!

När jag hade jobbat klart så fixade jag lite hemma innan jag slog mig ner framför TV:n. Kollade på Harry och Meghan på Netflix. Och jaaa, jag kan förstå att de vill berätta sin sida av saken. Men, om de vill få vara ifred, inte jagas av fotografer och så vidare. Då kanske de skulle leva mer anonymt. Inte göra en dokumentär om sitt liv. Till slut skulle väl intresset lägga sig då, tänker jag. Om de aldrig uttalade sig eller gjorde nåt speciellt.

Nu blir man ju intresserad, och vill se mer av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s