En bra lördag

Det var en så skön dag igår! Först slog jag in resten av julklapparna och la i högar beroende på vem som ska få dem. De som ska till Långtbortistan i en hög, de som ska till Ännulängrebort i en egen, och så vidare.

Så fint med alla paket!

Sen tog jag med en kopp kaffe och la mig i soffan och läste ut min bok.

Den var riktigt bra, 5 sangria av 5!

I vardagsrummet blommar min fina julkaktus för fullt!

Den har jag fått av Marja för flera år sedan och den blommar så vackert med jämna mellanrum.

Sen drog jag på mig lite presentabla paltor och knatade upp till centrum. Lämnade tillbaka det jag hade köpt till Korven i julklapp, ett spel, Råttfällan. När Nettis och jag var i MOS så sa jag att jag köpt det och hon sa att de redan har det. Så då köpte jag annat till henne.

Sen kollade jag lite i affärer och på HM hittade jag en så fin kortare kofta för bara 200! Jag ska visa när jag har den på mig.

Sen mötte jag Kerran och Lisa och vi såg en teaterföreställning. Det var trevligt och man skrattade flera gånger. Men den var väl lång, 2 timmar lite drygt. Visserligen var det en paus, men det kändes lite för långt. Men det var ändå trevligt och det är alltid nåt särskilt att se något live. Vi gick tillsammans hem i snöyran. Fast inte så yrigt, det singlar snarare ner små flingor. Vissa av oss älskar det, andra not so much…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s