Julkonsert

Igår när jag hade jobbat klart tog jag på mig lite finare kläder än mysdress.

Nya koftan är på! Så bekväm och snygg, så jag är supernöjd!

Sen in till stan och Anna-Lottas jul, konsert med Anna-Lotta, stor kör och pianist.

Det var en SÅ bra stämning! Publiken ville aldrig sluta applådera, och det jublades även. Det var riktigt fint!!

Efter konserten så träffade jag henne en snabbis, men hon hade fullt upp med de som ville köpa en signerad skiva. Så jag babblade lite med en god vän till henne som jag oxå känner och så var sonen med sin son där. Så kul att träffa dem! När sonen var liten så var jag ofta barnvakt, och nu har han en son som är så himla lik honom som barn. Söt som socker! Träffade även Anna-Lottas man och babblade lite. Så kul!

I julstämning tog jag mig sedan hemmet igen, nöjd och nästan med ett leende som satt fast. Det var verkligen en härlig julkonsert!

2 reaktioner på ”Julkonsert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s