God morgon

Igår efter jobbet bara handlade jag på vägen hem, sen in och kraschade i soffan. Jag var så trött. Låg och läste ett tag, sen kollade jag på en film, Eye for an eye med Sally Field. Hyfsat bra.

Gjorde mig iordning för sängen och ställde om tiden för väckning. Idag jobbar jag hemma, så då kan jag sussa en stund längre. Men jag vill ändå gå upp cirka 1 timme innan jag börjar för att hinna sitta och äta frukost i lugn och ro. Det är så skönt!

Klockradion sätter igång, jag lyssnar på nyheterna och så drar jag mig en stund till. Masar mig väl upp till slut, och stänger av. Och ser tiden. 7.48. Tio i åtta???

Jag börjar 7.45. Eeeeeh, jag har ställt klockan 1 timme försent! Ut snabbt som attan i badrummet, borsta tänderna. Sen in på kontoret och starta upp datorn, ut i köket och satte på kaffe, in på kontoret och starta upp olika program, ut i köket och hälla upp kaffe och bre en macka i farten och så in på kontoret igen. Allt uppstartat till 8 och bara att sätta igång och jobba. Phu!

Så en lugn och skön start på dagen var bara att glömma….

2 reaktioner på ”God morgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s