Tidig

Igår hade jag ställt om tiden för väckning. Och det var bra! Men, så klart hade jag ställt klockan som om jag började 7.45. Det gjorde jag inte. Jag började 8.30.

Och det kom jag på när jag strax innan 7.30 stod och borstade tänderna efter frukost. Så jag satt i 1 timme och läste innan jag började jobba. Skönt, i och för sig, med gott om tid och slippa stressa.

Lunchen blev lite man tager vad man haver.

Var inte sugen på nåt direkt, och kollade i skåpen vad som fanns. Soppa? Nää… Panerad fiskfilé? Nää… Så, stekt ägg och avokado blev det. Gott och enkelt!

Efter jobbet haffade jag dramaten-kärran i garaget och knatade (som en äkta tant) till centrum. Jag skulle köpa bubbel och glögg så vi kan göra glubbel i jul. Hittade inte det bubblet vi brukar köpa så jag ringde till Systeryster som är bubbelexperten. Ett videosamtal löste det, hon hittade ett annat hon godkände när jag visade vad som fanns på hyllorna.

Sen var det glögg, jag ville ha Blossas 22. Såg den inte. Inte den heller… Frågade personalen, som talade om att den var tokslut, i hela landet. Men vad fasiken då?! Jaha, bara att ta en vanlig glögg då.

Sen in i mataffären och sen var jag mer än tacksam för dramaten. Så skönt att slippa släpa tunga kassar!

Hemma hade det så lägligt kommit en tidning, Mitt i, som jag la på köksgolvet och ställde dramaten på när jag skulle packa upp. Så slapp jag ha de blöta och smutsiga hjulen på golvet. Till köket lyfte jag den, det gick bra den lilla biten. Jag är fiffig!

Nu är jag på väg in till kontoret. Kontorsjobb med kollegor idag. Det är så himla bra att varva hemmajobb med kontoret! Skönt att vara hemma ibland, och kul att träffa kollegorna ibland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s