På stan

Igår slutade jag 15, och kände inte för att åka hem direkt från kontoret. Så jag gick på Åhléns i city och kollade runt lite. Det var så klart en del folk, men inte som befarat. Tänkte att det kanske skulle vara knökefullt, några dagar före jul.

När jag kom ut tänkte jag först att jag kanske skulle gå en sväng längs Drottninggatan mot Gamla Stan. Gick in i en liten klädbutik och kollade lite. Det var 1 kund till förutom mig. Och 2 bakom disken. De 2 stod och var fullt upptagna med att babbla med varandra. Inte en blick ens mot kunderna, ännu mindre ett hej. Inte för att jag behövde hjälp med nåt, men i de flesta butiker så hälsar ju personalen och kanske frågar om man vill ha hjälp. Det var ju som sagt inte så att de hade massor av kunder de var upptagna med.

Jag köpte hur som helst inget. När jag kom ut så kände jag inte för att gå mer i affärer, det var ju faktiskt inte så att jag egentligen skulle ha något. Så jag knatade mot tunnelbanan och åkte hemåt.

Hittade den här på nätet, och kan bara hålla med! Det var björn man skulle blivit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s