Hemma igen

Igår sussade vi alla länge, sen satt vi med frukosten framför TV:n. Vi kollade på Carolas och Måns julkonsert. De är ju bra de båda!

Sen packde jag ihop mina pinaler och packade in i bilen för hemfärd. Stannade i centrum på vägen hem och handlade några saker och sen hem. Lyckades, med stort besvär och en massa envishet, få med alla kassar och väskor från garaget och hem. Inte långt, men med fjurton saker att bära känns det långt!

Väl inne i mitt lilla hem så packade jag bara upp det nödvändigaste, sen satte jag mig och åt och läste söndagsbilagorna. Sen flyttade jag in i soffan och fortsatte läsa en stund. Sen kollade jag på Karl-Bertils jul. Den var riktigt bra! Kollade på lite allt möjligt annat och bara kände mig behagligt slö.

I år är jag ledig de här dagarna mellan jul och nyår. Oftast har jag jobbat, men i år la jag in om ledigt och det funkade. Riktigt skönt! Och sen börjar jag ju min nya tjänst. Ska bli så kul!

Nettis är också ledig så vi ska eventuellt ses senare idag. Bäbis ska till tandis idag och ta bort några tänder, så vi får se hur hon känner sig bara. Lilla plutta, hon är så klart nervös. Jag håller tummarna för att det går jättebra och smärtfritt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s