Länge sen

Jag sussad länge igår, så klart. Åt frulle länge framför datorn. Älskar’t! Sen låg jag soffan och läste ett tag innan jag gjorde mig iordning och åkte över till Nettis med familj. Lilla pluttan Bäbis var fortfarande bedövad och tyckte det kändes jättekonstigt i ansiktet. Men det hade gått jättebra!

Barnen fick sina julklappar av mig och blev jättenöjda. Bäbis fick en bok i en serie där hon läst de tidigare. Och Korven fick ett kaljedoskåp och en boll som såg ut som en jordglob.

Bäbis skulle ju så klart äta mjuk mat och hade önskat lutfisk. Yyyyäääääck! Nettis insåg att jag inte skulle vilja ha det, och så kom Orreborre och då räckte inte fisken till alla ändå. Så vi åt McDonalds i stället. Phu!

När barnen var på sina rum satte vi oss och kollade på Knives out. Jag visste inte hade det fanns en etta som kom 2019, men den fanns på Viaplay så vi kollade på den först. Och sen när barnen somnat kollade vi på Knives out Glass onion. De var bra!

Det var så mysigt att hänga med dem, det var ett tag sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s