Bra början på dagen

Efter frukost igår knatade jag till Thaisalongen, men de var upptagna. Så jag var välkommen tillbaka om 1 timme. Helt okej, jag gick hem och läste min bok och sen tillbaks.

Som vanligt var det superskönt att bli knådad. Ett tag höll jag nästan på att somna. Det är så otroligt avslappnande.

Sen hem och kollade på de sista avsnitten av Nattryttarna. Så hemskt att veta att det har hänt på riktigt. Att hans barn var tvungna att ha skyddad identitet för att han annars trakasserade dem. Sina egna barn! Och alla stalltjejer han utsatt. Usch!

Började läsa bok 5 i serien om Fabian Risk. De är så bra de böckerna! Man kan inte släppa dem.

Åt peppisar med saffransost. Så smarrigt! Och hittade en så bra film på Netflix, The Lady in the van. Baserat på verkliga händelser med Maggie Smith i huvudrollen. Och hon är ju en fantastisk skådespelare. Den kan jag varmt rekommendera att ni ser.

Sen la jag mig, men var inte trött så jag läste. Till 03.30…. Oj då! Som vanligt när jag är ledig vänder jag lätt på dygnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s